Optimaliseren klantrelaties

Commerciële activiteiten worden gebaseerd op het gedrag van uw leden

Met Event Driven Marketing speelt u in op veranderingen in de situatie of het gedrag van individuele leden en prospects om bij de juiste persoon op het juiste moment de juiste boodschap te communiceren. Onze CRM module biedt de mogelijkheid de klantervaring en sales te verbeteren door persoonlijk relevant te zijn.
Plan een afspraak
Of bel direct: +31(0)252-629595
boss sportivity clubmanagement software CRM beheerder

Nieuwe leads

Leads via uw website worden direct d.m.v. een integratie opgenomen in Sportivity en gekoppeld aan een taak voor het plannen van een sales afspraak.

Prospect

Bezoekers zonder abonnement worden ingevoerd in het systeem en gekoppeld aan een contactmoment voor het aanbieden van een abonnement.

Lid sinds

Juist zodra u een lidmaatschap heeft afgesloten is het van groot belang geregeld contact te hebben. U legt zelf de frequentie en het soort contactmomenten vast.

Niet geweest

Wanneer de sportfrequentie omlaag gaat is het noodzakelijk in gesprek te gaan. Wat is de reden van de afname, waar kunt u ondersteunen en activeren?

Bevriezing stopt

Zodra iemand terug komt trainen na een periode van onderbreking kunt u samen de nieuwe trainingsbehoefte vaststellen en een herzien schema opstellen.

Oud lid sinds

Zodra leden niet meer actief zijn, blijven ze een belangrijke maar vooral ook waardevolle bron van informatie.
boss sportivity clubmanagement software CRM taken
Optimaliseren klantrelaties

Eén helder overzicht van alle taken

Het programma is ondersteunend in het optimaliseren van de relatie met uw klanten. Met behulp van Sportivity wordt iedere klant een waardevolle informatiebron. De informatie wordt automatisch vertaald naar uit te voeren taken. Uw medewerkers worden proactief geïnformeerd over gedragsveranderingen waardoor op een efficiënte en effectieve manier kan worden gereageerd.
Plan een afspraak
Of bel direct: +31(0)252-629595
Stroomlijn uw proces

CRM is de basis van goede dienstverlening

Zodra gewenste contactmomenten zijn vastgelegd worden deze omgezet naar taken. Taken worden overzichtelijk weergegeven per onderdeel en kunnen, naar wens, worden opgesplitst in teams of medewerkers.
boss sportivity clubmanagement software smartphone
Taakoverzicht

Een verzameling van alle openstaande taken welke zijn toegekend aan de persoon die is ingelogd.

Leads

Leads via uw website worden direct verwerkt in Sportivity. U heeft een overzicht van alle nieuwe leads en de status van conversie.

Google calendar

Plan een afspraak met uw leden, prospects en leads. De Sportivity agenda synchroniseert automatisch met Google Calendar.

Plan een afspraak
Of bel direct: +31(0)252-629595

Nieuwsgierig?

Sportivity is hét pakket voor ambitieuze ondernemers in de leisure branche. Ontdek nu de voordelen voor uw organisatie.
Ontdek SportivityPlan een afspraak
Of bel direct: +31(0)252-629595