Deze vraag kunnen we alleen beantwoorden na persoonlijk gesprek. Wij zullen namelijk niet altijd de beste partij zijn. Samen met u brengen wij u wensen en behoeften in kaart en zullen onze oplossing daar overheen leggen. Wanneer er een grote overeenkomst is, zijn wij een zeer solide en betrouwbare partij voor de toekomst. Wanneer u andere wensen heeft dan die wij kunnen bieden gaan wij met u op zoek naar alternatieve werkwijzen of adviseren u een andere automatiserings route te kiezen. Eerlijk en betrouwbaar is 1 van onze belangrijke uitgangswaarden in het contact. Wij willen u heel graag van dienst zijn, maar alleen als wij u ook daadwerkelijk een passende oplossing kunnen bieden. Met onze ruime ervaring en flexibiliteit in het programma kunnen wij vrijwel altijd een juiste route vinden. Wij zijn dan ook graag uw partner in digitale professionalisering.

Uiteraard. U kunt op ieder moment wisselen tussen de verschillende pakketten.Bij een upgrade naar Professional assisteren wij u graag bij de introductie van de Sportivity app. Tevens kunt u speciale webinars volgen voor de implementatie van Sportivity CRM en de koppeling met Google Calendar.

Nee. U kiest zelf of u de app wilt activeren voor uw leden. De Sportivity app biedt de mogelijkheid om lidgegevens te wijzigen, lessen te reserveren, abonnementen uit te breiden met diverse addons, facturen inzien en downloaden en eventueel abonnementen opzeggen en bevriezen (indien gewenst). De app wordt alleen geactiveerd wanneer u dat wenst. Uw leden ontvangen dan een speciale mail met activatiecode en link naar de Google Playstore en App Store. Zodra wordt ingelogd in de app wordt automatisch uw logo getoond op het startscherm. Ook de kleuren van de app kunnen op aanvraag aangepast worden naar uw huisstijl.

Wanneer u wenst te starten met een koppeling kunt u per mail of telefonisch een aanvraag doen bij ons. U ontvangt eerst een overeenkomst met specifieke informatie over de werking van de koppeling en de data uitwisseling. Doordat data van de consument gedeeld gaat worden met derden, dient u per koppeling ons hiervoor specifiek toestemming te geven (conform verwerkersovereenkomst). Met dit document ontvangt u informatie over de koppeling inclusief de velden die gekoppeld worden. Door de koppeling stellen wij gegevens vanuit Sportivity beschikbaar. Graag ontvangen wij akkoord voor het verstrekken van de koppelingsinformatie. U dient zelf een verwerkersovereenkomst af te sluiten met de derde partij.

Verdeling van verantwoordelijkheid

De toegestane verwerkingen zullen door Verwerker worden uitgevoerd binnen een geautomatiseerde omgeving.Verwerker is alleen verantwoordelijk voor de verwerking van de persoonsgegevens onder de Verwerkersovereenkomst, overeenkomstig de instructies van Verwerkingsverantwoordelijke en onder de uitdrukkelijke (eind)verantwoordelijkheid van Verwerkingsverantwoordelijke. Voor de overige verwerkingen van persoonsgegevens, waaronder in ieder geval begrepen maar niet beperkt tot de verzameling van de persoonsgegevens door de Verwerkingsverantwoordelijke, verwerkingen voor doeleinden die niet door Verwerkingsverantwoordelijke aan Verwerker zijn gemeld, verwerkingen door derden en/of voor andere doeleinden, is Verwerker uitdrukkelijk niet verantwoordelijk.Verwerkingsverantwoordelijke garandeert dat de inhoud, het gebruik en de opdracht tot de verwerkingen van de persoonsgegevens zoals bedoeld in de Verwerkersovereenkomst, niet onrechtmatig is en geen inbreuk maakt op enig recht van derden, en vrijwaart Verwerker tegen alle aanspraken en claims die hiermee verband houden.

Staat uw vraag er niet bij?

Neem gerust contact op met ons kantoor, wij helpen u graag verder. Indien gewenst kunnen wij ook een vrijblijvende offerte voor u opstellen.
Neem contact op
Of bel direct: +31(0)252-629595