Steeds meer ondernemers die nu werken met In-Sight kiezen voor een overstap naar Sportivity. Inmiddels zijn meer dan 370 locaties aangesloten op het nieuwe platform. We zullen In-Sight blijven ondersteunen tot minimaal 01-07-2020 en per half jaar vooruit beoordelen of verlenging van ondersteuning noodzakelijk is. Er vindt geen actieve ontwikkeling meer plaats op het programma. De ontwikkeling technieken en mogelijkheden zijn razendsnel vernieuwd en alleen met ons nieuwe programma Sportivity kunnen wij u aansluiting op de nieuwste mogelijkheden garanderen.
Wanneer u op dit moment naar tevredenheid gebruik maakt van het systeem en geen directe wensen heeft, kunt u dus nog heel even gebruik maken van het programma. Bij de aanschaf van nieuwe computers of apparatuur is het wel raadzaam om de compatibiliteit met ons te verifiëren. Niet alle hardware en windows versies zijn compatibel met uw huidige pakket. Hierdoor adviseren wij u toch toe te werken naar een conversie op Sportivity.
Mocht u een volgende stap in automatisering wensen te nemen is een overstap naar Sportivity goed mogelijk. Samen met u kunnen we een checklist doorlopen van de zaken die u nu graag gebruikt in In-Sight en deze vergelijken met Sportivity. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw bedrijf en zullen in een telefonische afspraak veel van uw vragen kunnen beantwoorden en eventueel ook samen door het pakket heen kunnen lopen. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor.
Ontdek SportivityPlan een afspraak
Of bel direct: +31(0)252-629595