Training en begeleiding

Sportivity integratie Funxtion
FunXtion

FunXtion Interactive is een platform dat virtuele digitale fitness biedt en helpt uw leden te motiveren door voortdurend met ze in contact te staan en bovendien helpt kosten te besparen en uw retentie te verbeteren.

Sportivity integratie TechnoGym
Technogym

Het mywellness platform verbindt u en uw klanten overal om een volledig lifestyle beheer mogelijk te maken. Dit vergroot de loyaliteit en businessmogelijkheden. De koppeling zorgt voor een directe link van de leden vanuit Sportivity.

Sportivity integratie eGym
eGym

eGym biedt een workoutrevolutie met de volgende generatie digitale fitnesstechnologie: het ultramoderne trainingsconcept voor de toekomst.

Sportivity integratie Milon
Milon

milon CARE maakt het best mogelijke gebruik van alle milon-componenten mogelijk. Het is de complete training- en ondersteuningssoftware die fitnesscentra in uw begeleiding of therapie combineert tot een Connected Training System (CTS).

Sportivity integratie VirtuaGym
Virtuagym

Fitness coaching software voor sportscholen, personal trainers en studio's. Met uitgebreide trainings- en voedingsbegeleiding, voortgangsregistratie en communicatietools kunnen professionals mensen 24/7 helpen door hun diensten aan te bieden via de cloud.

Sales en marketing

Sportivity integratie GymApps
Gym apps

Mobiele apps en websites voor sportcentra. Communiceer direct met leden met een eigen app voor uw sportcentrum.

Sportivity integratie Hidden Profits Marketing
Hidden Profits

Digitale en online fitnessmarketing, gecreëerd door het fitness marketing lab, zorgt ervoor dat uw Gym, Fitness, PT of Boutique Club een constante groei in lid en winst.

Sportivity integratie Concapps
Concapps

Speciaal app platform waarin u niet alleen uw leden van dienst kunt zijn maar ook uw bedrijf uniek kunt presenteren.

Sportivity integratie Clubplanner
Club Planner

De modules van ClubPlanner bieden krachtige ondersteuning bij de dagelijkse werkzaamheden van u en uw medewerkers. Zo houdt u grip op uw zaak. Zo staat u sterk op het gebied van omzet en tevreden klanten.

Sportivity integratie Mailchimp
Mailchimp

MailChimp is een gebruiksvriendelijk systeem waarmee online nieuwsbrieven kunnen worden verstuurd. Voor veel organisaties is dit een krachtige manier om uw leden betrokken te houden door hen geautomatiseerd toe te voegen aan MailChimp.

Sportivity integratie Fitleads
Fitleads

Online marketing, lead- en ledenwervingsconcept voor de fitnessbranche.

Sportivity integratie Feedback4sports
Feeback4Sports

Modern hedendaags onderzoek, ook wel Closed Loop Feedback genoemd, wordt uitgevoerd met een heel korte vragenlijst, onder alle klanten op het moment dat het voor de klant relevant is. Resultaten worden direct verwerkt en zijn inzichtelijk voor het management en het team in de club.

Financieel

Sportivity integratie SiSow
iDEAL/Sisow

iDEAL is het meest bekende online betaalsysteem in Nederland. Het grote voordeel van een iDEAL betaling is dat deze gegarandeerd is. Het is voor de consument niet mogelijk het geld te storneren(terugboeken). Sisow handelt de betalingen snel en veilig voor u af.

Sportivity integratie Payter
Payter

Payter heeft uitgebreide ervaring in integratie van oplossingen zonder contant geld in een breed scala van machines en omgevingen. Profiteer van innovatie.

Overigen

Sportivity integratie PlanPlan Internet
Plan Plan

De Internet Zwemscore Module is een uitgebreid zwemlesadministratiesysteem voor zwemopleidingen. Het personeel van de zwemopleiding kan de gehele zwemopleiding, van aanmelding totdat het kind klaar is met zwemles, administreren.

Sportivity integratie Baan Reserveren
Baan reserveren

Uw klanten kunnen overal en altijd banen, individuele lessen en groepslessen reserveren.

Sportivity integratie Yanga
Yanga

YANGA Sports Water is de ideale dorstlesser tijdens en na het sporten. Per bidon bevat het slechts 5 calorieën en bovendien geen kleurstoffen of suiker.

Sportivity integratie Google Calendar
Google Calendar

Planning voor o.a. trainers of verkoop boekt u in Sportivity. De Sportivity agenda synchroniseert automatisch met Google Calendar.

Veelgestelde vragen

Vind hieronder het antwoord op veel van uw vragen

Wanneer u wenst te starten met een koppeling kunt u per mail of telefonisch een aanvraag doen bij ons. U ontvangt eerst een overeenkomst met specifieke informatie over de werking van de koppeling en de data uitwisseling. Doordat data van de consument gedeeld gaat worden met derden, dient u per koppeling ons hiervoor specifiek toestemming te geven (conform verwerkersovereenkomst). Met dit document ontvangt u informatie over de koppeling inclusief de velden die gekoppeld worden. Door de koppeling stellen wij gegevens vanuit Sportivity beschikbaar. Graag ontvangen wij akkoord voor het verstrekken van de koppelingsinformatie. U dient zelf een verwerkersovereenkomst af te sluiten met de derde partij.

Verdeling van verantwoordelijkheid

De toegestane verwerkingen zullen door Verwerker worden uitgevoerd binnen een geautomatiseerde omgeving.Verwerker is alleen verantwoordelijk voor de verwerking van de persoonsgegevens onder de Verwerkersovereenkomst, overeenkomstig de instructies van Verwerkingsverantwoordelijke en onder de uitdrukkelijke (eind)verantwoordelijkheid van Verwerkingsverantwoordelijke. Voor de overige verwerkingen van persoonsgegevens, waaronder in ieder geval begrepen maar niet beperkt tot de verzameling van de persoonsgegevens door de Verwerkingsverantwoordelijke, verwerkingen voor doeleinden die niet door Verwerkingsverantwoordelijke aan Verwerker zijn gemeld, verwerkingen door derden en/of voor andere doeleinden, is Verwerker uitdrukkelijk niet verantwoordelijk.Verwerkingsverantwoordelijke garandeert dat de inhoud, het gebruik en de opdracht tot de verwerkingen van de persoonsgegevens zoals bedoeld in de Verwerkersovereenkomst, niet onrechtmatig is en geen inbreuk maakt op enig recht van derden, en vrijwaart Verwerker tegen alle aanspraken en claims die hiermee verband houden.

Bij de aanvraag van een koppeling ontvangt u overeenkomst met specifieke informatie over de werking van de koppeling en de data uitwisseling. Bij activering ondersteunen wij u bij de instellingen en ontvangt u uiteraard een instructie document met alle informatie. Sportivity voert op de achtergrond automatisch controles uit op alle koppelingen. Wanneer wij signaleren dat iets niet correct verloopt nemen wij contact met u op. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft, wij helpen u graag verder.

Integraties met andere pakketten is één van de facetten van Sportivity waarop we erg trots zijn. Een goede koppeling met een extra systeem zorgt voor een hogere efficiëntie doordat informatie op meerdere plekken beschikbaar is. Daarnaast geven koppelingen vaak extra mogelijkheden voor het ontsluiten van functionaliteiten voor uw leden. Wanneer u een koppeling met ons wenst, komen we graag in contact met u. De koppeling dient uiteraard een toevoeging te zijn op het gebruik van Sportivity. Bij een nieuw op te zetten koppeling ontvangen we altijd graag een presentatie van uw bedrijf, de exacte koppeling wensen en de motivatie om te koppelen. Het opstarten van een koppeling gaat altijd minimaal gepaard met een aanvraag van 1 van onze afnemers. Wij zullen uw wens tot koppelen zowel intern als extern bespreken en na inventarisatie van de impact geven we u dan uitsluitsel. Wanneer het besluit tot koppelen positief is, ontvangt u de technische documentatie. Deze is geheel uitgeschreven. Wanneer u ondersteuning of advies wenst zullen wij dit in rekening brengen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met annelot@boss.nl.

Staat uw vraag er niet bij?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met annelot@boss.nl of bellen naar +31(0)252-629595.