Sportivity

Clubmanagement software als basis voor uw boulder- of klimhal

De software is het fundament van uw onderneming. De uitgebreide (instelbare) mogelijkheden zorgen ervoor dat het programma geschikt is voor een grote diversiteit aan klim- en boulderhallen.
boss sportivity clubmanagement software smartphone
Uw leden staan centraal

Sportivity biedt een unieke app speciaal voor uw leden; de start van de digitale sportomgeving.

Digitaal inschrijven en registreren

Door digitalisering van de accordering van de huisregels, veiligheidsregels en algemene voorwaarden zijn bezoekers altijd conform reglement geregistreerd.

Dashboard met uitgebreide managementinformatie

In 1 pagina overzicht van uw organisatie. U ziet in overzichtelijke grafieken uw ledenaantallen, groei, bezoekers en gemiddelde omzet.

Alle functies
Sterke netwerk partners

Integreer Sportivity met uw andere favoriete systemen

Sportivity is niet alleen uitgebreid in functies maar ook in integraties. Samenwerkingen waar u direct van profiteert.
Sportivity integratie Mailchimp
Mailchimp

MailChimp is een gebruiksvriendelijk systeem waarmee online nieuwsbrieven kunnen worden verstuurd. Voor veel organisaties is dit een krachtige manier om uw leden betrokken te houden door hen geautomatiseerd toe te voegen aan MailChimp.

Sportivity integratie Sisow
iDEAL/Sisow

iDEAL is het meest bekende online betaalsysteem in Nederland. Het grote voordeel van een iDEAL betaling is dat deze gegarandeerd is. Het is voor de consument niet mogelijk het geld te storneren (terugboeken). Sisow handelt de betalingen snel en veilig voor u af.

Sportivity integratie Google Calendar
Google Calendar

Planning voor o.a. trainers of verkoop boekt u in Sportivity. De Sportivity agenda synchroniseert automatisch met Google Calendar.

Overzicht integraties
Omzet 88K
Ledenverloop afgelopen maand 18%
Aantal bezoekers afgelopen maand 86.4K
Inzicht en controle

Altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken

U ontvangt iedere nacht per locatie een mail met de meest belangrijke informatie van uw keten. U heeft inzicht in uw omzet, ledenverloop en bezoekers van de lopende maand. Uiteraard wordt deze data ook uitgebreid weergegeven in het dashboard.

Klaar voor de toekomst?

Of u ondernemer bent van 1 accommodatie of een keten. Om ook morgen weer succesvol te zijn, moeten alle stappen die u voor uw leden zet naadloos op elkaar aansluiten. U wilt snel kunnen inspelen op veranderingen met een actueel inzicht op de bedrijfsvoering. Sportivity faciliteert het integraal beheren van uw core business.
Ontdek SportivityPlan een afspraak
Of bel direct: +31(0)252-629595