Inzicht en controle

Altijd en overal op de hoogte van de laatste stand van zaken

Of u ondernemer bent van 1 club of een keten. Om ook morgen weer succesvol te zijn, moeten alle stappen die u voor uw leden zet naadloos op elkaar aansluiten. U wilt snel kunnen inspelen op veranderingen met een actueel inzicht op de bedrijfsvoering. Sportivity biedt een overzichtelijk dashboard en diverse managementinformatie voor de juiste sturing aan uw organisatie.
Plan een afspraak
Of bel direct: +31(0)252-629595
boss sportivity clubmanagement software locatie

Dashboard voor overzicht

In 1 pagina overzicht van uw organisatie. U ziet in overzichtelijke grafieken uw ledenaantallen, groei, bezoekers en gemiddelde omzet.

Automatische daily mail

Dagelijks ontvangt u een mail met stuurcijfers, niet alleen over de dag ervoor maar direct ook de vertaling naar de gehele maand.

Zelf selecties maken

Zelf kunt u uiteraard ook selecties maken van uw administratie. De gegevens zijn eenvoudig op te vragen en te exporteren.

Financieel inzicht

Het financiële startscherm biedt u direct inzicht in de omzet en inkomsten van de huidige maand, ook ten opzichte van uw target.

Abonnementen verloop

Actueel inzicht in invoer en mutaties. Uw receptiemedewerkers zien direct de verwerking op abonnementen in beeld.

Bezoeken per dag

Alle bezoeken worden getoond in de receptie rol, de grafiek is verdeeld in verschillende tijdstippen voor een compleet inzicht.
boss sportivity clubmanagement software dashboard
Direct in beeld

Meer grip via het dashboard

Controle houden en sturen op resultaat kan met het dashboard van Sportivity. Verschillende onderdelen van uw bedrijfs worden grafisch en cijfermatig getoond; ledenaantal, groei, bezoekers en gemiddelde omzet per lid maar ook verdelingen van man/vrouw en leeftijd en de percentages leden die al 30-60 of meer dagen niet zijn geweest.
Plan een afspraak
Of bel direct: +31(0)252-629595
Oog voor details

Overzichten voor verdieping in cijfers

Diverse overzichten zorgen voor de gedetailleerde verdieping van de cijfers. Alle overzichten zijn uiteraard direct te exporteren naar Excel of zelfs te koppelen aan Mailchimp voor uw direct marketing. Naast specifieke verdieping zijn ook alle mutaties van leden, abonnementen en mailings opvraagbaar en controleerbaar. U kunt hier diverse filters toepassen zoals een filter op medewerker of specifieke handeling.
Plan een afspraak
Of bel direct: +31(0)252-629595
boss sportivity clubmanagement software cijfers

Nieuwsgierig?

Sportivity is hét pakket voor ambitieuze ondernemers in de leisure branche. Ontdek nu de voordelen voor uw organisatie.
Ontdek SportivityPlan een afspraak
Of bel direct: +31(0)252-629595