Werken aan een completer softwarepakket

Onze dagelijkse bezigheid. Inmiddels met een team van professionals met een grote dosis humor creëren en ontwikkelen we mooie dingen. Het team werkt met een scrum methodiek en ontwikkelen in sprints. Kleine perioden met specifieke punten en releases. Iedere release wordt na ontwikkeling uitgebreid getest en daar waar nodig aangepast. Voor sommige projecten huren we extern recourses in of gaan we in gesprek met Mendix, onze leverancier van zowel het ontwikkelplatform als de hosting van Sportivity.

Naast dat Mendix zorgt voor bijscholing volgen onze medewerkers ook zelf opleidingen om meer kennis en kracht in de werkzaamheden te krijgen. En de groei wordt zichtbaar in het resultaat, een stabiel en betrouwbaar programma met aantrekkelijke styling en unieke features.

Werken aan betere en persoonlijke dienstverlening

Ons trainingsbureau Vendere biedt onze medewerkers speciale training ter verhoging van de dienstverlening en service. Wij hebben er de afgelopen jaren voor gekozen om onze dienstverlening vooral heel persoonlijk te maken en af te stemmen op de wensen van onze afnemers. Wij zien u graag tevreden met de software maar ook met de manier waarop wij onze services aanbieden. De trainingen die wij volgen geven inzichten in onze kracht en soms ook valkuilen waarmee we aan de slag gaan. Ook uw feedback wordt meegenomen in het proces, alleen met en dankzij u kunnen wij verbeteren en succesvol zijn. Maar bovenal geldt dat ons team er veel plezier aan beleeft vraagstukken op te lossen en vooral succesvolle installaties en conversies op te leveren.

Werken aan persoonlijke groei

Succes is een grote drijfveer van ons team. En successen moet je creëren (en vieren). Iedereen binnen het team krijgt de mogelijkheid om m.b.v. opleidingen of persoonlijke coaching zijn of haar drijfveren om te zetten in ambitie en groei. In de afgelopen jaren hebben we dan ook met heel veel trots de ontwikkeling van het huidige team doorgemaakt. De komende jaren zullen we verder groeien naar een team van A-spelers, de beste mensen op de beste plekken, om u nog beter van dienst te kunnen zijn.